18 12
發新話題

[發問中] [100410]有野唔明...

[100410]有野唔明...

咁...
irony出先...之後先 tell me?
但點解 irony有小美 ....而tell me 會有泫雅 ???
tell me rap果個係唔係yubin黎??

小美係wonder girls第一代既成員..所以irony會有佢...
你睇那個tell me係最原來冇放出黎既版..個陣泫雅未走...
咁岩走個陣又個mv未出街...咁就重新拍過....
yubin係代替小雅..

呢個mv 黃色衫果個 係小美???

係ar...
仲有下次用youtube係直接cut=後面個d no./數字就得架la...唔洗成條link copy..會睇唔到..

哦...我一直都搞錯了...

我一直都是以為....泫雅 換了小美...

原來是...泫雅 換了yubin

謝謝你的解答:23423

即係冇rap版 就係未換人...
rap版 就是換了yubin ???

tell me 有泫雅果條片樓主係where 找到?
Sunmi~^~^

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-4-10 16:09 發表
哦...我一直都搞錯了...

我一直都是以為....泫雅 換了小美...

原來是...泫雅 換了yubin

謝謝你的解答:23423

即係冇rap版 就係未換人...
rap版 就是換了yubin ??? ...
可以咁講...冇rap係因為個陣仲未recond好小雅個part小雅就走左...
後來換左yubin...佢要做返小雅個位..所以加返rap

泫雅退出ha問是 身體出現問題??

還是有其他原因??

引用:
原帖由 bonnie_102 於 2010-4-10 16:18 發表
tell me 有泫雅果條片樓主係where 找到?
http://www.wondergirlshk.com/dis ... highlight=tell%2Bme

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-4-10 16:24 發表
泫雅退出ha問是 身體出現問題??

還是有其他原因??
jype講話係因為身體出現問題...父母反對...所以就選擇離開..

18 12
發新話題