發新話題

[新聞] [100402]★WONDER GIRLS來台謝粉絲,真槍實彈”Nobody”!

我好鍾意標題用真槍實彈呢4個字,
簡單得黎又可以表達到子彈舞既意思.

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-4-2 13:43 發表

我都係咁諗
連埋一齊黎得唔得-V-"
我想再問下環球先~
支持呀儀問環球xdd
如果佢地連埋一齊黎既話,,我諗我會好煩惱= =
佢地去tw果個時候岩岩好係會考開始既時候..
到時都唔知追唔追好,,最好5月中黎.
其實佢地幾時黎都冇所謂,最緊要佢地黎..
呀儀,,hk wf靠你啦xpp
最愛miso<3         ♥饅頭♥小美

我有要去的意思XD

希望有時間這樣= ="

要不就翹補習班的課了
                                                                       圖製的不漂亮,但我愛Wonder Girls的心不會變:)

先藝吐舌頭好可愛啊><             譽恩笑的好開心啊真可愛:)     昭熙的無辜表情好動人~                   Rap王瑜斌姊!                       我愛宣美這表情(是我習慣動作XD

引用:
原帖由 WG萬歲 於 2010-4-2 19:21 發表
我有要去的意思XD

希望有時間這樣= ="

要不就翹補習班的課了
那要麻煩你多拍她們幾張照啦,,
特別是饅頭呀xdd望梅止渴嘛..
最愛miso<3         ♥饅頭♥小美

引用:
原帖由 s8s511 於 2010/4/2 19:48 發表

那要麻煩你多拍她們幾張照啦,,
特別是饅頭呀xdd望梅止渴嘛..
會的

但可能不會很多

因為幾乎都是平常日

我要上課啦

但是我盡量:43623

先藝吐舌頭好可愛啊><             譽恩笑的好開心啊真可愛:)     昭熙的無辜表情好動人~                   Rap王瑜斌姊!                       我愛宣美這表情(是我習慣動作XD

我們台灣的論壇這邊會找可以去的會員幫忙拍照錄影的
到時候有的話就分享給大家

引用:
原帖由 k01457 於 2010-4-2 20:39 發表
我們台灣的論壇這邊會找可以去的會員幫忙拍照錄影的
到時候有的話就分享給大家
都是轉載-3-
我看看有沒有WGHK飯會否因此而去

真的假的
我當時看到新聞的OS 是這樣

OH~MY GOD

我不相信
而且 就在月底
太快了吧

我還要大考勒
不知道能不能去

討厭><好想去喔喔喔喔

咁突然!?
咁幾時先黎香港:435634
언니들..홍콩오세용 ㅋ

引用:
原帖由 siulop 於 2010/4/2 21:09 發表
咁突然!?
咁幾時先黎香港:435634
超級突然

突然到我都傻眼了...

還幾乎都是平常日

我要上課...

可能再過不久就去HK了吧?

發新話題