25 123
發新話題

[公告] WGHK全體同仁恭賀新禧~~ 新年快樂~~

WGHK全體同仁恭賀新禧~~ 新年快樂~~

WGHK全體同仁恭賀新禧~~ 新年快樂~~
WGHK 恭祝大家新年快樂. 新一年萬事皆好
雜誌社成員Gniyiehsm製作
WGHK風格同步完成更新

黎派利是了~~~
可以係對WGHK的祝福或者係希望WGHK如何
先黎以下回覆者+10 WONDER

最後祝大家新年快樂

========================================================
TO ENGLISH USER~~~
HAPPY CHINESE NEW YEAR~
STAY HEALTHY AND ALWAYS BE HAPPY
WGHK WILL KEEP SHARING THE LASTEST WONDER GIRLS TO U <3
PLS GIVE US MORE LOVE   

IS TIME TO HAVE POCKET MONEY~~ HEHEE~~~~
PLS REPLY / LEAVE ANY COMMENT ABOUT WGHK....
EACH REPLY WILL BE + 10 WONDER

祝WGHK成員身體健康, 感謝大家一直以來嘅努力, 為我地提供WG嘅最新消息!
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +10 新年快樂.. 逗利是..HEHE~~~ 2012-1-23 05:47
永遠支持小隊, 閔先藝<3

矮油矮油我来啦><新的一年里祝WGHK发展的更顺利^^

期待妞们能去HK哟~

我是幽灵户~~看到链接就进来啦哇咔咔!

各位WF在新的一年里也要龙年多福哟!!!

(时差原因...我去碎咯....仪晚安~)

本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +10 新年快樂.. 逗利是..HEHE~~~ 2012-1-23 06:06
WonderFul is..............
闵先艺+朴誉恩+李宣美+安昭熙+金婑斌+禹惠林
WONDER GIRLS =WORLD SINGER

---闵饭~小安她干妈~WG是所有!!!
---CP洁癖症~最爱闵安Cherish<333
---队内的亲密啦其实都挺喜欢=v=hahaha

Rain.WonderGirls.JYPnation.MBLAQ.
missA的min baby。MBLAQ的李昶暄。
GOT7 王嘉爾! Jackson Wang.

引用:
原帖由 Lyliane 於 2012-1-23 06:01 發表
矮油矮油我来啦>
哈.. 我仍未睡.. = ="已天光了!= ="

回復 4# 的帖子

我们不要开始聊天了哈= =你特别注意身体.....否则变熊猫你怎么找如意郎君??(邪恶的笑....晚安!)
WonderFul is..............
闵先艺+朴誉恩+李宣美+安昭熙+金婑斌+禹惠林
WONDER GIRLS =WORLD SINGER

---闵饭~小安她干妈~WG是所有!!!
---CP洁癖症~最爱闵安Cherish<333
---队内的亲密啦其实都挺喜欢=v=hahaha

Rain.WonderGirls.JYPnation.MBLAQ.
missA的min baby。MBLAQ的李昶暄。
GOT7 王嘉爾! Jackson Wang.

引用:
原帖由 Lyliane 於 2012-1-23 06:26 發表
我们不要开始聊天了哈= =你特别注意身体.....否则变熊猫你怎么找如意郎君??(邪恶的笑....晚安!)
我現在去睡了..
不是論壇突然出現問題.. 早已睡- -"

NICE 大好有心XD
我制圖無能就文字算了:D
新一年祝WGHK全體上下身體健康:D
學生學業進步:D
番工既財源滾滾來:DD
WG快D泥香港:DDDDDDD
我地要儲錢錢去搵WG:D
希望WG新一年事業再步高陞:D
Wonder Girls in Apollo大賣!
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +10 新年快樂.. 逗利是..HEHE~~~ 2012-1-27 03:24
Wonder Girls Spread The Wonder!

WGCN有人黎多謝哂!!!
WGHK新的一年事事順利!!!
WF心想事成!!!身體健康!!!
WG要黎HK, 今年繼續出多D好歌, 咁多新歌要開演唱會呀!!!
其實我儲夠錢去搵佢地,不過我都係乖乖等佢地黎XD!!!
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +10 新年快樂.. 逗利是..HEHE~~~ 2012-1-27 03:24
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

25 123
發新話題