11 12
發新話題

[公告] [特別再招請]急急~~ 招請英譯成員2位+ 外交成員

[特別再招請]急急~~ 招請英譯成員2位+ 外交成員

鑑於WG成員(宣美,LIM,譽恩)於TWITTER更新次數愈來愈頻密
最近更加開通了ME2DAY或者其他WG官方微博頻道
令本壇翻譯組成員工作量增加不少
再加上不是每人每天都能夠登上看看
故本壇於翻譯組需求增加

英譯 - 2名(暫時決定)
韓翻 - 無限

請仔細閱讀以下內容,以下內容均為本壇壇主所見:

1. 工作範疇包括韓文及英文新聞翻譯、歌詞翻譯、Wonder Girls留言翻譯等
2. 有良好韓語或英語水平
3. 上線時間沒有嚴格規定,不過盡可能每天上線一小時以上
4. 有能力用製圖軟件插入有關文字
5. 可以每天盡可能登上有關WG留言網站查看有否最新,有的能自行更新,不需作任何提醒/催促
6. 如沒空登上,本壇會接受請假要求, 不得於沒通知之下離開
7. 申請者將會有1個星期左右的監察期, 如監察期內本壇壇主覺得沒有任何問題, 其身份將於1個星期後通知申請者並轉換
8. 成功申請後, 如覺得有關工作有問題歡迎與本壇壇連絡

============================================================
外交組方面,因流失量不斷增加
故需要同時招請

要求
1.有能力於節日前夕或WG成員生日前夕於各大論壇用本壇外交戶口發帖再宣傳
2.並把有關連接置於本壇之內

人數
暫5位

你有冇興趣比我代做先..
有人我先唔做呀?

引用:
原帖由 嵐之音 於 2011-5-1 00:09 發表
有人我先唔做呀?
= =" 基於本壇工作係持續性
冇代做性= ="

我都係想暫時減輕你地工作姐
唔駛就算啦

引用:
原帖由 嵐之音 於 2011-5-1 00:16 發表
我都係想暫時減輕你地工作姐
唔駛就算啦
= =" 本人只代表WGHK立場
個個都黎幫幾下之後又話唔幫咁我點呀...
大佬. 玩唔過LOR!:46544

引用:
原帖由 嵐之音 於 2011-5-1 00:09 發表
有人我先唔做呀?
千祈唔好呀,代代下就好耐嫁啦!!!
本來只係新聞區,我當時都係話download區做住先
你見download區而家個名仲係我就知啦
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2011-5-1 16:20 發表

怨氣爆發!

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2011-5-1 16:20 發表

你download區係暫時咩???
你自己話做啵-3-"
更何況你都唔係好多post係download區姐
咪扮野呀

有興趣者請copy以下格式
請跟帖回覆,並hide 100000
未必每個申請者均可成功申請
本壇會根據日常表現
複製內容到剪貼板
代碼:
申請格式:
論壇ID(用戶名稱):
MSN: