發新話題

[活動] WG 4週年祝福接龍GAME~

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-2-10 01:41 發表

咁點解你又唔打祝呀!
祝又唔打.點知你地祝緊呀=_="
我又係唔係玩個個人!
話明接龍緊係用最尾果個字接啦!!!
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2011-2-10 01:44 發表

話明接龍緊係用最尾果個字接啦!!!
所以你咪要接好D
我睇唔通唔明都唔加~

引用:
原帖由 icy 於 2011-2-10 01:43 發表

夢想就是為了WF而一直歌唱

LOL
唱出 無人不知 無人不曉

本帖最近評分記錄
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

個的字好難喎

引用:
原帖由 中文王 於 2011-2-10 02:02 發表
個的字好難喎
咁曉啦...
改左啦
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

曉不曉..wonder girls點會冇人曉
她們是最有潛力的女子組合~
本帖最近評分記錄
♥sohee

引用:
原帖由 chunwai1028 於 2011-2-10 12:22 發表
曉不曉..wonder girls點會冇人曉
她們是最有潛力的女子組合~

合作多年默契最好仲吾係我家wg
本帖最近評分記錄
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

good dancing ! good singing! WG ~我愛你們
★2PM★Wonder Girls★

你們永遠是我的最愛

(我認我出矛招:6554 )
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +5 因前面WG應該接WG接錯左做GOOD..=_= ... 2011-2-10 20:36
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

愛你們一輩子
本帖最近評分記錄

發新話題