23 123
發新話題

[活動] WGHK - 2012年演唱會當日場外應援

本主題由 ---儀--- 於 2024-3-27 00:08 解除置頂

WGHK - 2012年演唱會當日場外應援

BANNER (電視上)

易拉架*6 (2樓購買WG產品旁)
[hide]

而家見到惠林個易拉架都仲好滿足
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

我都有影阿!!!

nice d相得啦 @@

唔洗我...kaka
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-12-19 15:13 發表
我都有影阿!!!

nice d相得啦 @@

唔洗我...kaka
唔洗呀= ="
我都冇影! 都係SHOW下本壇用左D錢做咩姐
你唔洗交代, 我要交代嫁!

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-12-19 15:17 發表

唔洗呀= ="
我都冇影! 都係SHOW下本壇用左D錢做咩姐
你唔洗交代, 我要交代嫁!
哦...

我諗住今日出 post ja:57454
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

引用:
原帖由 kumera 於 2010-12-19 15:12 發表
而家見到惠林個易拉架都仲好滿足
惠林個易拉架係我道^^

張banner都係^^
多謝晒

我有同2奶架影相(學肥樂哥哥 xd
不過見唔到張banner= =

真是很有心思啊!Sunmi個張真是好靚!!WG見到一定會好開心架!

你們真的很熱心oh!!!^^

引用:
原帖由 Tom1234 於 19-12-2010 15:38 發表
我有同2奶架影相(學肥樂哥哥 xd
不過見唔到張banner= =
咁點解我見你唔到...
我影果6個架都影左半粒鐘...
又係班死大陸狸...
見我渣緊機就唔該借借啦, 呢個影完到後面, 影mimi影左十幾次, 一張都影唔到...
sir滑梯呀~~ Yeah~~

哎喲... 痛...

你無事嘛???

23 123
發新話題