34 1234
發新話題

[發問中] [101212]17/12影相+食問題

[101212]17/12影相+食問題

我到時可唔可以帶相機?普通既數碼相機..出面會唔會有人check袋,會唔會收機架...仲有,我個日4:30先放,番到屋企起碼成5:00,我住筲箕灣,去到博覽館食埋嘢會唔會好趕架??請高人指教~
有冇人同我講下博覽館有咩食?幾多錢到....

★2PM★Wonder Girls★

成3個鐘...邊到都去到啦
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

博覽館冇咩野食!
要出番機場或者東浦先有野食

回復 3# 的帖子

但係我係答機鐵去架bor,咁咪又哂咗d錢錢lor

真係唔知比唔比影相
不過應該唔check袋
就算收機都應該你影先收
閔先藝 朴譽恩 李宣美 安昭熙 金婑斌 禹惠林 Wonder Girls
사랑해요  원더걸스

回復 5# 的帖子

"就算收機都應該你影先收"咁咪姐係收硬囉,唔通帶個相機去又唔影咩

check袋一定會...:5645 相機放身啦=3=
食野...貴到嘔......水都1x-2x.......:5645
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

引用:
原帖由 kittyyan218 於 2010-12-12 18:43 發表
但係我係答機鐵去架bor,咁咪又哂咗d錢錢lor
食左野先入場
入去冇野食既
一枝水就10-20!!!

引用:
原帖由 icy 於 2010-12-12 21:08 發表
check袋一定會...:5645 相機放身啦=3=
食野...貴到嘔......水都1x-2x.......:5645
會check袋ka?
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-12-12 21:16 發表

會check袋ka?
9展都會啦...何況係係博覽呢.....
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

34 1234
發新話題