發新話題

[新聞] [101115]快達票已更新演唱會消息(附真正官方座位表)

[101115]快達票已更新演唱會消息(附真正官方座位表)

http://www.hkticketing.com/
岩岩先見到佢更新左...
不過正式售票時間又改左...改左聽日(16/10)上午十點...
想買飛既WF就密切留意住喇...

附上真正座位表:

p.s. WOW...我地d vip位超正...

本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +5 update最新消息 2010-11-15 21:43
I love WG!!!!!!

引用:
原帖由 〥呀賢﹏™ 於 2010-11-15 19:25 發表
企位爽死w0w-0-"
我地係咪企位>0
唔知呢...呢樣要問一問壇主...
真係比我估中企位果然近過坐位...
引用:
原帖由 doomersquall 於 2010-11-15 19:30 發表
場內佢話唔比攝影, 咁我地咪無得影黎留念.....?
放心...一定大把人影相...

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-15 20:09 發表
1280未定...企定坐
有D野仲同公司嘈緊....\./
加上又要睇下大家意見...
嗯...都係果句啦...邊樣近d就邊樣...
不過真係好驚呢個座位表可能又係暫定...到時分分鐘又改過...:233

主辦就係想考驗我地選邊樣...
一係就最近...但係要罰企...
一係就遠d...不過有位坐...
好卑鄙...:5645

引用:
原帖由 tc~@ 於 2010-11-15 22:23 發表

其實今次WG個場地大唔大
有幾多飛賣??
唔知會唔會賣唔晒呢

甘又系
可能而家韓風系HK吹得未算好勁
唔係掛...
WG佢地話哂都係開一場...
加上又唔係成日黎HK...
我覺得就算開四面台分分鐘都好賣過容祖兒囉...
引用:
原帖由 肥樂 於 2010-11-15 23:30 發表
到而家會唔會仲有變动
講真我都驚驚地...:5645

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-11-16 00:21 發表

你lee句我有保留..
容祖兒唱廣東歌...大家都識呀起碼都叫..
但WG唱咩真係哈韓或者FANS先知...
你諗得太誇張啦!!!
嗯...可能我真係激進左少少...:5645
忘記左有好多香港人仍然仲沈醉緊係香港樂壇之中...:5645

唔係呀嘛???攪錯呀...又話vip只限團購...

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-16 13:26 發表
呢個我地都有嘈....\./賤到爆...
仲要係企位...我好想打佢(主辦)...

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-16 18:39 發表

其實企位hi好多...
就係最hi最近既企位佢突然公開發售果下先忍無可忍...:233

發新話題