發新話題

[新聞] [101115]快達票已更新演唱會消息(附真正官方座位表)

[101115]快達票已更新演唱會消息(附真正官方座位表)

http://www.hkticketing.com/
岩岩先見到佢更新左...
不過正式售票時間又改左...改左聽日(16/10)上午十點...
想買飛既WF就密切留意住喇...

附上真正座位表:

p.s. WOW...我地d vip位超正...

本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +5 update最新消息 2010-11-15 21:43
I love WG!!!!!!

企位爽死w0w-0-"
我地係咪企位>0<?

饅頭你咁可愛,,點算>"<

場內佢話唔比攝影, 咁我地咪無得影黎留念.....?

引用:
原帖由 doomersquall 於 2010-11-15 19:30 發表
所有演唱會都係唔比拍攝架,但你都會見到有人影相

引用:
原帖由 〥呀賢﹏™ 於 2010-11-15 19:25 發表
企位爽死w0w-0-"
我地係咪企位>0
唔知呢...呢樣要問一問壇主...
真係比我估中企位果然近過坐位...
引用:
原帖由 doomersquall 於 2010-11-15 19:30 發表
放心...一定大把人影相...

頂~~~
坐位係後面....:34322 :34322

我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

1280未定...企定坐
有D野仲同公司嘈緊....\./
加上又要睇下大家意見...

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-15 20:09 發表
有坐位阿...係後面咋 ma...

吹佢唔脤:34322

我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

如果係咁既話我想要企位啦=3=

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-15 20:09 發表
嗯...都係果句啦...邊樣近d就邊樣...
不過真係好驚呢個座位表可能又係暫定...到時分分鐘又改過...:233

發新話題