發新話題

[新聞] [101115]快達票已更新演唱會消息(附真正官方座位表)

係主辦單位個網度搵到更仔細既座位表

resource from http://www.taozhizun.asia/product/142/product-237.html
最愛miso<3         ♥饅頭♥小美

哇~吹到脹哂x_x
我依加寧願企三個鐘~

個台設計係咁,
真係企位會好d.
寧願迫d都想近佢地多d...

主辦就係想考驗我地選邊樣...
一係就最近...但係要罰企...
一係就遠d...不過有位坐...
好卑鄙...:5645

I love WG!!!!!!

引用:
原帖由 癡心小子 於 2010-11-15 21:03 發表
其實企位都唔係咁辛苦
辛苦在迫就真既
lee個係我覺得係咁lor!

照粗略甘睇 380同680無乜分別
唉 好失望
舞台應該系中間先岩架嘛
個設計唔系好掂
WG add oil~

引用:
原帖由 tc~@ 於 2010-11-15 21:47 發表
照粗略甘睇 380同680無乜分別
唉 好失望
舞台應該系中間先岩架嘛
個設計唔系好掂
你指 四面台?
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

引用:
原帖由 癡心小子 於 2010-11-15 21:03 發表
有坐位...到時你都唔會坐ka啦..
因為個個都 企哂身....
坐位係 鬆動d 同有得放低d野 咁解
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

咁我想問下企位有大慨幾多人一齊企呢??

引用:
原帖由 肥樂 於 15/11/2010 10:02 PM 發表

你指 四面台?
如果系四面台就更好啦
其實少時d con 個設計真系唔錯
WG add oil~

發新話題