18 12
發新話題

[公告] [Yubin生日] 活動結束 - 答案公佈!!

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-10-12 10:47 發表
謝謝,辛苦了!
有人全答中嗎?
2項活動均沒有全中者,
問答part2 的最高成積是28分(錯1題),
真係完全比我陰到正...XD
就係佢 :
引用:
原帖由 ywlr 於 2010-10-12 19:49 發表
問答Game俾San E嗰題陰左xd
唔係就滿分啦:34322
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

引用:
原帖由 911hk 於 2010-10-13 00:59 發表
2項活動均沒有全中者,
問答part2 的最高成積是28分(錯1題),
真係完全比我陰到正...XD
就係佢 :
你仲咁開心-_-
我下次要小心d答!!
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

引用:
原帖由 ywlr 於 2010-10-13 01:03 發表

你仲咁開心-_-
我下次要小心d答!!
我係開心成功陰到人..!!~XD

下次..?
未必咁快會再有問答part3...
要諗問題...
其實D問答,基本上只要係有睇WG的綜藝都唔會覺得難..

我打算在WG勁猜完成+分之後,
就會推出==WG勁猜(2)==

你等著玩啦~xd

(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],

引用:
原帖由 911hk 於 2010-10-13 01:19 發表

我係開心成功陰到人..!!~XD

下次..?
未必咁快會再有問答part3...
要諗問題...
其實D問答,基本上只要係有睇WG的綜藝都唔會覺得難..

我打算在WG勁猜完成+分之後,
就會推出==WG勁猜(2)==

你等著玩啦~xd ...
勁猜好難...我睇到我錯左好多xd
唔知幾時會有人全中呢~
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

所有[Yubin生日活動] 已完成+分,
==WG勁猜== 的參加者,
在得到+分的同時會收到以下pm :

引用:
[Yubin生日]活動得分成積, 答案結果請看 :
(
http://www.wondergirlshk.com/discuz/viewthread.php?tid=13271)
如對活動有任何問題或疑難歡迎隨時提出,
可以直接向我(911hk)本人查詢,
再次感謝參與活動,期望下次能夠再參加~

[最高分成積公佈]

[問答part2]

最高分者 : ywlr
得分成積 : +28 wonder

(此活動滿分為30)

[==WG勁猜==]
最高分者(2名) : Eunice.C  , 多多~~
得分成積(相同) : +64 wonder

(此活動滿分為68)

====================
各位的表現十分擁躍,
大家都很積極地參加活動,
再次感謝所有參與活動的會員,
其後將會繼續推出+分活動,
期望你們下次能夠再參加~!!
引用:
根據 WGHK露透社消息 ,
(感謝 (!!竹大 提供相關情報)   :
~~WG勁猜 (2)~~  快將推出,
活動日期未定,請大定耐心期待,到時多多參與~

辛苦哂911hk.....
我靜靜雞加左分俾你
你自己check啦!

好難呀個game玩死左xd

18 12
發新話題