16 12
發新話題

[發問中] [101001]買唔到WG相關物,嗚~~~嗚,so sad....

引用:
原帖由 911hk 於 2010-10-2 23:15 發表

今日你地幾點去=.=?
我今日都去左..............
有可能撞到唔知都未定xddd
其實可能好多wf撞到但系唔知xd
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

引用:
原帖由 ywlr 於 2010-10-2 23:58 發表

個女仔我已經唔記得咩樣...
我都唔記得...
只係女人同女仔分別,係好明顯2個人-_-
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

So Sad... 我啊媽... 唔比出街&"追星"... T~~~~T
唯有上網睇...
sir滑梯呀~~ Yeah~~

哎喲... 痛...

你無事嘛???

回復 7# 的帖子

3點-5點  我地係男仔  
你幾點

女皇好大力呀><                                                                           宣美  你幾時返        

引用:
原帖由 chin4570 於 2010-10-5 19:53 發表
3點-5點  我地係男仔  
你幾點
3:30~4:00期間,男,帶帽-_-
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

引用:
原帖由 911hk 於 2010-10-5 20:04 發表

3:30~4:00期間,男,帶帽-_-
好似冇

女皇好大力呀><                                                                           宣美  你幾時返        

16 12
發新話題