發新話題

[活動] [Yubin生日活動(三)] 祝福留言展心意~

To Yubin

Happy birthday!!!!!!!
You are the best!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~^^
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +3 祝福留言 2010-10-2 16:23
WG是最可愛的......Yubin~~~~~~Yeeun~~~~
Sunmi~~~~~~Sohee~~~~~~Sunye~~~~~~

DEAR YUBINNNNNNNNNNNNN(L)
happy birthday!!!!!!
I love ur skin colour and ur special voice!
wonder girls fighting!!keep going!!
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +3 祝福留言 2010-10-2 16:23

引用:
原帖由 婷:) 於 2010-9-28 19:06 發表

你好有心思牙`
YUBIN睇左一定好感動`
話說佢地都唔識睇中文-_-"
睇到都唔知佢講咩啦...何來感動之有-3-"

饅頭你咁可愛,,點算>"<

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-9-29 01:12 發表

wg當中唔止一個識中文的,
不過睇唔睇就另一回事而已. . .
如果係一封信,(如果時間許可)女皇會即時拆開來睇...
(我記得好像在某訪問中佢自己講,話收到wf的禮物....)
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

韓文就恰到我

但只要nice大講一句
我一個鐘內可以將佢篇留言變做英文
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

Dear YUBIN:
HaPpY BirThDay!!
We'll always support you!
mcc199792 from Hong Kong
本帖最近評分記錄

如果YUBIN唔識睇中文,佢可以問小蘋果 xD

發新話題