22 123
發新話題

[發問中] [100905]我係新人

[100905]我係新人

我近排先鐘意wonder girls(應該話最近先知她們的存在,唔好斬我-3-)
所以我好多野都唔清楚,我知道wg的成員同剛開始有些不同,我有時係youtube睇新舊片個時都係到認人-3-(我巳認得出Yu-Bin同饅頭因好易認,但其她就難認d,不過好多時都認到,又請別斬我-3-)
同埋我想買2月出個隻港版碟,唔知重有冇得買呢?>3<

有呀

想買埋poster都有

引用:
原帖由 yipkachi 於 2010-9-5 20:36 發表
想買埋poster都有
駛唔駛要去某d地方先有?定係普通cd鋪都有
唔知係未我錯過,我係youtube睇佢地近排的片,覺得佢地好似肥左- -
宜家我除左小隊唔係成日認得出(唔知有冇講錯名),其她都較易認(但我認得出其餘4個,咁淨返個個未係囉- -)

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2010-9-5 20:46 發表

駛唔駛要去某d地方先有?定係普通cd鋪都有
唔知係未我錯過,我係youtube睇佢地近排的片,覺得佢地好似肥左- -
宜家我除左小隊唔係成日認得出(唔知有冇講錯名),其她都較易認(但我認得出其餘4個,咁淨返個個未係囉- -) ...
碟的話,去旺角信和二樓多數都有

小隊個樣就...俾幾條片你睇,會易認D:

早期D,日月之歌live:

近期,美巡入面唱lady gaga既狗仔隊:
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-5 21:24 發表

碟的話,去旺角信和二樓多數都有

小隊個樣就...俾幾條片你睇,會易認D:

早期D,日月之歌live:
yj35_z-khjo

近期,美巡入面唱lady gaga既狗仔隊:
pSN6KBa2BDc
唔該哂@@
淨係得返信和有?@@

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-9-5 21:58 發表
如果對先藝即係小隊有咩問題可以請教kumera 哥哥!
佢就係小隊大飯!
唔係好明.- -

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2010-9-5 22:05 發表

唔係好明.- -
唔駛明唔駛明
總之有野想知就問la,我地好樂意答的:6554
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-5 22:15 發表

唔駛明唔駛明
總之有野想知就問la,我地好樂意答的:6554
想問下淨返信和先有?港島區有冇?@@

22 123
發新話題