發新話題

[發問中] [070610]資深的 wg fans 入...有野問

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-6-7 20:59 發表

廣告個陣係有出單曲俾人dl
不過冇出cd~
咁係唔係應該有流傳- -\?
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

引用:
原帖由 kumera 於 2010-6-7 20:58 發表
如果唔係要齊哂五只的話...
計CD你爭日月之歌同正
日月之歌我都有...

同"正"??咩黎
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-6-7 21:07 發表

@@...仲有冇阿..

我而家去搵呢幾隻先
應該仲差anybody同joyo joyo就齊

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-6-7 21:50 發表

日月之歌我都有...

同"正"??咩黎

回復 9# 的帖子

我就唔覺有隻歌有得賣,
應該係有人MV裡面截出黎.

引用:
原帖由 中文王 於 2010-6-8 00:18 發表
我就唔覺有隻歌有得賣,
應該係有人MV裡面截出黎.
唔係賣
個個CF主題曲黎既
佢自己官網N年前有分享成舊打包

好明顯唔齊啦...人地出道3年,點會得甘少, nobody中文版...

重有kissing you

take it都冇...

加油啦...要搵一定搵到...

發新話題