發新話題

[新聞] [101129]Wonder Girls同女粉絲抱抱

引用:
原帖由 〥呀賢﹏™ 於 2010-11-30 00:16 發表
小u果段一定係講緊小妖啦=]
邊段??

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-30 01:11 發表

邊段??
係LOR!
抱抱既話
我係第一個先岩XD

引用:
原帖由 kevinw915 於 2010-11-30 01:07 發表
Ao5mv7X3tI8

你地就正喇 有得上台~
又俾譽恩 小u lim抱抱:233

P.S.譽恩真係好細心 臨走仲問lim廣東話再見點講 又教其他成員一齊講
真係好親民:23423
OMG...我覺得自己上台果陣好失禮...:5645
唉...下次真係要醒水d...:5645

I love WG!!!!!!

我想講我果一輪班女仔遮哂佢地
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

WG惠林四種語言打招呼 (20:55)  

呢段好有問題囉,佢講"Lim"from the Wonder Girls果道,聽錯譯錯係"leader"...
本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

蘋果即時新聞
......
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 3737 才可瀏覽
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

引用:
原帖由 kevinw915 於 2010-11-30 01:07 發表
Ao5mv7X3tI8

你地就正喇 有得上台~
又俾譽恩 小u lim抱抱:233

P.S.譽恩真係好細心 臨走仲問lim廣東話再見點講 又教其他成員一齊講
真係好親民:23423
認到唔少人-_-
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

好有型呀,
有人機關槍掃射咁影. (唔開名)

少人係大會問題,
唔係我地既問題,
得3人接船係因為大會冇講邊度上船,
唔係估中1個都冇,
記者會少人係因為大會冇話公開場合開,
我都係臨時知而且最尾趕到去,
至於簽名會3日前先公佈,
地方又有限容納唔到太多人.

生果日報d新聞= =

真的好羨慕可以上台抱的人 還可以合照拿海報TTT

發新話題