發新話題

[公告] 本壇招請版主,翻譯(韓/英),外交,製圖等工作人員[#54必看]

引用:
原帖由 笨。檸儿 於 2010-9-8 23:38 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
管理員責任重大...所涉及之事什多...
對本壇認識不深..又無積分表示出wg的熱誠度..又如何將如此大責任交付於你呢...
對本壇的心意心令了...如想作出一分請先多留意本壇...加深了解後再作決定..thx..

引用:
原帖由 笨。檸儿 於 2010-9-8 23:38 發表
咁麻煩你先了解WONDER GIRLS先吧..
如果想成為壇主,好明顯你的積分或在本壇的活躍程度,

本人唔排除你只可能掛名..
而且作本壇壇主不是太易的工作
雖然可能你比我認識論壇的模式更加多,
但本壇每位壇主都對於此壇付出了一點東西而大家不知的

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-9-9 01:00 發表

咁麻煩你先了解WONDER GIRLS先吧..
如果想成為壇主,好明顯你的積分或在本壇的活躍程度,

本人唔排除你只可能掛名..
而且作本壇壇主不是太易的工作
雖然可能你比我認識論壇的模式更加多,
但本壇每位壇主都對於此壇付 ...
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000000 才可瀏覽

引用:
原帖由 笨。檸儿 於 2010-9-11 01:35 發表

好抱歉!
雖然真的正如你所言, 可能你冇積分不等於對WG沒任何認識
但敢肯定的是你在本壇活躍程度是極低!!!!!
甚至比起一個普通會員更低!!!!!!

本壇並不會隨隨便便因為一個人回覆想做壇主就做壇主
而且我也不敢肯定你是否想於本壇搞事的,
如果是的話, 我們不就是把自己的心血浪費
再加上, 你是一個甚麼人. 工作能力如何都有很大的質疑!!!

並且我點知你會唔會因為心血來潮而做嫁..
你都唔知我地幾位壇主當中付出幾多心血同時間啦!
你如果係鐘意WG,或者鐘意本壇
你活躍既程度好明顯顯示到出黎先講啦話做本壇壇主!!!!

更何況, 如果你係真係鐘意得WG的話, WG咁大魔力
有咩理由本壇D帖子你睇得三個帖呀??!!!

本帖隱藏的內容需要積分高於 100000 才可瀏覽
引用:
考慮當中...

---儀--- 字

引用:
處理當中

---儀--- 字
♥sohee

引用:
原帖由 ×Yee× 於 2010-10-6 21:19 發表
引用:
考慮當中...

---儀--- 字

引用:
~~Wonder Talking~~並不設版主
---儀--- 字

引用:
處理當中
請提供每天登上時段以及 貴會員的能力範圍
---儀--- 字
引用:
有關申請版主一事
本壇先以一星期作試用看看 貴會員能夠配合本壇的管理工作
---儀---字
<3WG<3T-ara

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000000000000 才可瀏覽
引用:
拒絕申請
初入本壇者先活躍於本壇
同時有好印象才會考慮為版主

---儀--- 字
等着小美的归来
我是WGTW的惠琳区版主!欢迎大家来WGTW做客!

發新話題