發新話題

[發問中] [100905]我係新人

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2010-9-5 22:34 發表

想問下淨返信和先有?港島區有冇?@@
188我見過有
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-5 22:37 發表

188我見過有
好野,但我係自閉男唔多出街,唔係好確認188個地址-3-

女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-9-5 22:54 發表
HMV都有,
不過就係「貴」. . .
其實唔好意思,因為我小出街,所以大家就咁講個店名我係唔係好知係邊- -

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-5 23:00 發表

http://maps.google.com.hk/maps?f ... 88&sll=22.38131,114.168639&sspn=0.991728,1.778412&brcurrent=3,0x34040055b36dac7f:0x23fa8b1e7120c6a,0,0x3404004c4 ...
是東方188?(錯了唔好斬-3-)
咁我真係要搵下啦,因記憶中個到多數買game

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2010-9-5 23:06 發表

是東方188?(錯了唔好暫-3-)
咁我真係要搵下啦,因記憶中個到多數買game
而到我估冇人會斬你...

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-9-5 23:27 發表

俾個連結你自己去睇~
HMV地址點我啦~
唔該哂,有我依個路盲的人係到,真係辛苦哂大家

發新話題