標題: [發問中] [100410]有野唔明... [打印本頁]

作者: 肥樂    時間: 2010-4-10 15:37     標題: [100410]有野唔明...

咁...
irony出先...之後先 tell me?
但點解 irony有小美 ....而tell me 會有泫雅 ???
tell me rap果個係唔係yubin黎??

作者: 司空星兒    時間: 2010-4-10 15:46

小美係wonder girls第一代既成員..所以irony會有佢...
你睇那個tell me係最原來冇放出黎既版..個陣泫雅未走...
咁岩走個陣又個mv未出街...咁就重新拍過....
yubin係代替小雅..
作者: 肥樂    時間: 2010-4-10 15:49

[youtube]3vVHy0XoIN4[/youtube]

呢個mv 黃色衫果個 係小美???
作者: 司空星兒    時間: 2010-4-10 15:52

係ar...
仲有下次用youtube係直接cut=後面個d no./數字就得架la...唔洗成條link copy..會睇唔到..
作者: 肥樂    時間: 2010-4-10 16:09

哦...我一直都搞錯了...

我一直都是以為....泫雅 換了小美...

原來是...泫雅 換了yubin

謝謝你的解答:23423

即係冇rap版 就係未換人...
rap版 就是換了yubin ???

作者: bonnie_102    時間: 2010-4-10 16:18

tell me 有泫雅果條片樓主係where 找到?
作者: 司空星兒    時間: 2010-4-10 16:24

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-4-10 16:09 發表
哦...我一直都搞錯了...

我一直都是以為....泫雅 換了小美...

原來是...泫雅 換了yubin

謝謝你的解答:23423

即係冇rap版 就係未換人...
rap版 就是換了yubin ??? ...
可以咁講...冇rap係因為個陣仲未recond好小雅個part小雅就走左...
後來換左yubin...佢要做返小雅個位..所以加返rap
作者: 肥樂    時間: 2010-4-10 16:24

泫雅退出ha問是 身體出現問題??

還是有其他原因??
作者: 肥樂    時間: 2010-4-10 16:25

引用:
原帖由 bonnie_102 於 2010-4-10 16:18 發表
tell me 有泫雅果條片樓主係where 找到?
http://www.wondergirlshk.com/dis ... highlight=tell%2Bme
作者: 司空星兒    時間: 2010-4-10 16:27

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-4-10 16:24 發表
泫雅退出ha問是 身體出現問題??

還是有其他原因??
jype講話係因為身體出現問題...父母反對...所以就選擇離開..
作者: kennysng    時間: 2010-4-10 16:27

金泫雅(已退)
練習時間:三年零一個月(JYP公司) + 兩年(CUBE公司)
現在所屬組合:4minute
泫雅入左4minute 詳情看
http://www.wondergirlshk.com/dis ... &extra=page%3D1
作者: 肥樂    時間: 2010-4-10 16:45

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-4-10 16:27 發表

jype講話係因為身體出現問題...父母反對...所以就選擇離開..
實際原因呢...

之小美 退出 同jype 解釋都有出入/__\~
作者: 司空星兒    時間: 2010-4-10 16:51

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-4-10 16:45 發表

實際原因呢...

哈..冇咩實際原因架喎...
只係睇下你信jype講野定信小道...
作者: 肥樂    時間: 2010-4-10 17:24

哈哈...ok...
唔該哂你 :23423
作者: ---儀---    時間: 2010-4-11 05:21

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-4-10 16:45 發表

實際原因呢...

本壇當然提及官方版本
小道要由各WF用理性去判斷
作者: ★丁`    時間: 2010-4-11 11:12

我新人泥
咁如果我冇乜理性咁點算
作者: aiselo    時間: 2010-4-11 16:44

引用:
原帖由 ★丁` 於 2010-4-11 11:12 發表
我新人泥
咁如果我冇乜理性咁點算
那麼,就等事實作真才打算也不遲。
作者: ywlr    時間: 2010-4-11 18:37

引用:
原帖由 ★丁` 於 2010-4-11 11:12 發表
我新人泥
咁如果我冇乜理性咁點算
丁丁你玩野?xd
你係新人?

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://www.wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0