標題: [發問中] 如果WGs 唱 so hot 會唔會...?? [打印本頁]

作者: sunshine    時間: 2010-12-11 13:37     標題: 如果WGs 唱 so hot 會唔會...??

如果WGs 唱 so hot 會唔會 好似 其他 Wonderfuls 咁嗌佢地個名呀...??

min sun ye so hot~
park yu eun so hot~

......let 's see the youtube~ but they performed dance break at the begining~

[youtube]fWzyKO6ts_Q[/youtube]
作者: 櫻花雪花舞    時間: 2010-12-11 15:13

Irony,tell me,so hot,Nobody,2 Different Tears都有應援口號~~~
作者: icy    時間: 2010-12-11 17:51

其實佢地有打歌既都有哂應援嫁wo
作者: ywlr    時間: 2010-12-12 00:32

應援梗係會做啦...
可以參考mac哥post既示範片段
作者: sunshine    時間: 2010-12-12 00:32

咁....係concert 度嗌唔嗌呀??
作者: NicE1004    時間: 2010-12-12 00:33

作者: 中文王    時間: 2010-12-12 01:05

我自己知有應援既就有9隻快歌,
Tell me, So Hot, Nobody, 2DT, Irony, I wanna, This fool, Headache, bad boy同you're out,
因為太忙所以我重係整理緊,
希望盡快出得到畀大家跟一跟.
重有希望大家搵下重有冇其他歌既應援,
提供者會有加分獎勵.
作者: ywlr    時間: 2010-12-12 01:23

引用:
原帖由 sunshine 於 2010-12-12 00:32 發表
咁....係concert 度嗌唔嗌呀??
會呀...
作者: 中文王    時間: 2010-12-12 01:32

引用:
原帖由 ywlr 於 2010-12-12 01:23 發表

會呀...
之前d公眾場合,
我都唔好意思大嗌,
不過當晚係我地既party,
1280企周圍都應該係自己人,
絕對唔會有所保留.
作者: NicE1004    時間: 2010-12-12 01:47

作者: ywlr    時間: 2010-12-12 02:13

引用:
原帖由 NicE1004 於 2010-12-12 01:47 發表

我昨晚睇返唔記得邊個節目0521-2DT現場
果D應援勁到我有所感動!
我都決定唔會保留!
大家努力!
一齊嗌到盡...
令wg係香港留下美好回億!
作者: se7en2se7en    時間: 2010-12-12 03:36

得少少人溢唔夠氣勢,所以大家要練熟D
作者: PEACH    時間: 2010-12-12 15:56

來源:www.wgbar.net(百度WONDER GIRLS吧)

詳情可見此
http://tieba.baidu.com/f?kz=553299392

紅色的是應援口號
作者: 中文王    時間: 2010-12-12 16:22

引用:
原帖由 PEACH 於 2010-12-12 15:56 發表
來源:www.wgbar.net(百度WONDER GIRLS吧)

詳情可見此
http://tieba.baidu.com/f?kz=553299392

紅色的是應援口號
呢個冇拼音架喎,
唔好心急,
我盡快今晚出畀大家。

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://www.wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0