標題: 提醒已訂1280vip的會員,請於9號(明天)晚上0時0分前入數 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2010-11-8 10:25     標題: 提醒已訂1280vip的會員,請於9號(明天)晚上0時0分前入數

鑑於我收到購票人數是40人
但現在只有大概10人左右過數的
請盡快過數至pm的戶口當中
如過了數的會員,請一定一定send email到wondergirlshk@gmail.com
否則該筆於無人認領之下, 直接成為WGHK為WONDERGIRLS HK演唱會中的集資金額當中

如沒收到我的pm(內有戶口資料), 請自行pm我
我會盡快以pm處理

本壇將於明天(9號) 晚上0時0分截
如不入數者, 機會即入其他人手中。

而入了數的會員請不要再向我pm查詢問何時可取票
如我們一旦完成團訂收集金額後, 隨即便會與主辦聯絡。
本壇將會於演唱會前完成所有派發工作。

作者: yipkachi    時間: 2010-11-8 11:50

星期六冇去銀行入
今日午飯入,今晚send e-mail
作者: Eunice.C    時間: 2010-11-8 15:59

yoyo入了~
今晚scan上電腦sd過去;D~
作者: 肥樂    時間: 2010-11-8 18:10

恆生 可以去汇豐入?
作者: ---儀---    時間: 2010-11-8 23:16

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-11-8 18:10 發表
恆生 可以去汇豐入?
你去櫃台係唔會幫你整嫁啦
如果你去atm提款機就過數過去就冇問題!!!
作者: 肥樂    時間: 2010-11-8 23:26

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-11-8 23:16 發表

你去櫃台係唔會幫你整嫁啦
如果你去atm提款機就過數過去就冇問題!!!
okok
我搵到 學校附近有恆生...
聽日放lunch 去搞
作者: 癡心小子    時間: 2010-11-9 00:17

已入數及send email...
請壇主Check email確認及紀錄...唔該哂...

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://www.wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0